Najave 17. lipnja 2024.

Što kažeš na KitKat s okusom kečapa?

kitkat x heinz
Kitkat čokoladica s Heinz kečapom za sada je samo prototip, no oba brenda od nje imaju velika očekivanja
foto: kitkat x heinz
Iako je KitKat x Heinz čokoladica s kečapom za sada samo prototip, iz oba brenda imaju velika očekivanja od ove lude kombinacije. Što ti misliš o ovoj kombinaciji nadahnutoj TikTok ludilom?

KitKat i Heinz prihvatili su meme kulturu kako bi stvorili čokoladicu koja bi mogla postati najkontroverzniji proizvod brenda: KitKat'Chup Bar. Za sada ipak eksperimentalno, ali oba su brenda istodobno na društvenim mrežama najavila novi proizvod - hrskavu napolitanu uronjenu u tamnocrvenu čokoladu s okusom kečapa.

Heinz, Mattel, Barbie barbecue umak Možda vas zanima... Uljepšaj svoj burger rozim Barbiecue umakom Špajza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heinz (@heinz)

Odgovor na viralni trend

Ovaj novi okus omiljene čokoladice nastao je kao odgovor na viralni trend, u sklopu kojeg brojni korisnici društvenih mreža, a posebno oni na društvenoj mreži TikTok, klasični kitkat mažu kečapom, i dive se toj poprilično čudnoj kombinaciji okusa.

@onebigpike Reply to @charles_tngtd so damn tasty. #weirdfoodcombo #yum ♬ original sound - Onebigpikey

Kušači su podijeljeni

Prošli mjesec KitKat je u povodu ovog neobičnog viralnog trenda organizirao degustaciju za svoje zaposlenike – dio njih bio je zgrožen kombinacijom koja im se nikako nije svidjela, dok su drugi hvalili tu suludu kombinaciju slatkoće i kiselosti te hrskave teksture i umami nota kečapa.

Iako je KitKat x Heinz čokoladica s kečapom za sada samo prototip, iz oba brenda imaju velika očekivanja od ove lude kombinacije. Što ti misliš o ovoj kombinaciji nadahnutoj TikTok ludilom?

Možda vas zanima... KitKat u novom izdanju s tamnom čokoladom i mentom Špajza Ed Sheeran Možda vas zanima... Ed Sheeran ima vlastiti brend ljutih kečapa koji idu uz sve! Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.