Špajza 15. travnja 2024.

Uljepšaj svoj burger rozim Barbiecue umakom

Heinz, Mattel, Barbie barbecue umak
Barbiecue umak - za sve koji vole ružičasto
foto: Heinz x Mattel
Tvrtke Heinz i Mattel u suradnji su na tržište plasirale novu, ružičastu verziju BBQ umaka - Barbiecue umak, koji odlično prati i njihov Tomato Kenchup - kečap od rajčice posvećen Barbieinu zgodnom dečku Kenu

Mislili smo da je Barbiemanija završila, no očito je Barbie trend još toliko snažan da se i dalje na tržište plasiraju proizvodi inspirirani najslavnijom lutkom. I to ne samo u modi i lifestyleu općenito, već i u gastronomiji.

Nakon Barbie burgera, ružičaste tjestenine, pink sladoleda i rozog umaka, na tržište stiže i Barbiecue umak – ružičasta verzija BBQ umaka tvrtke Heinz, koja je novi umak proizvela u suradnji s tvrtkom Mattel, koji proizvode slavnu lutku.

Barbie burger Možda vas zanima... Kako ti zvuči Barbie burger s ružičastim umakom? Najave
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heinz UK (@heinz_uk)

Uz Barbiecue umak odlično ide i Tomato Kenchup

Heinz Classic Barbiecue umak je posveta 65. godišnjici Barbie, a sastoji se od neobične mješavine veganske majoneze i umaka za roštilj. Heinz UK predstavio je umak u objavi na Instagramu u kolovozu prošle godine, zajedno s bocom njegove druge posebne iteracije: Tomato Kenchup (klasični kečap posvećen Barbieinu zgodnom partneru Kenu).

Barbie sladoled Možda vas zanima... Jesi li za Barbie sladoled s okusom šećerne vate? Najave

Ružičasta boja zahvaljujući cikli

Ovaj novi Barbieland umak svoju karakterističnu ružičastu boju dobiva zahvaljujući ekstraktu cikle, kojim brend predlaže da 'uljepšamo' svoj burger, kako u estetskom tako i u okusnom smislu. U početku će Barbiecue uma biti dostupan isključivo u Velikoj Britaniji i Španjolskoj, iako postoji ideja da se u budućnosti ponuda proširi i na druga tržišta.

Heinz, Mattel, Barbie barbecue umak | Author: Heinz x Mattel Ružičasti umak za burger - Barbiecue foto: Heinz x Mattel Barbie burger Možda vas zanima... Trendovi u 2023. godini: Od Barbie do kiselih krastavaca Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.