Najave 10. studenoga 2019.

Sweety & Spicy kuharicom su proslavili četvrtu godišnjicu bloganja

foto: Sweety and Spicy
gastro postao gastro.24sata.hr
Naši dugogodišnji blogeri i Gastrolovci, Željka Sivar i Matija Plašć, objavili su svoju prvu kuharicu „Na putu oko svijeta“

Matiju i Željku upoznali smo na jednom od prvih blogerskih druženja i odonda su stalan dio postave portala missGASTRO. Redovito nas oduševljavaju kreativnim receptima, recenzijama i pričama, a ovog su nas vikenda razveselili i svojom prvom kuharicom – „Na putu oko svijeta“.

Ova mala kuharica hommage je njihovom blogerskom radu, putovanjima „samo s vilicom i žlicom u rukama“ i brojnim radionicama na kojima su sudjelovali. Sastoji se od 10 recepata s različitih kontinenata, a podjednako su zastupljena slatka i slana jela. Osim vrlo detaljnih uputa, uz svaki je recept navedena i težina izvedbe, kao i potrebno vrijeme pripreme i broj serviranja.

 | Author: Sweety and Spicy foto: Sweety and Spicy Tiskano je izdanje limitirano, ali je zato PDF format dostupan svima. U slučaju da ipak volite čitati recepte s papira dok kuhate, zaigrajte nagradnu igru i osvojite svoj primjerak ove divne kuharice. Više detalja potražite na Facebook i Instagram profilu ovog blogerskog dua!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.