Najave 20. travnja 2017.

Slastičarka Tea Mamut najavljuje nešto genijalno!

foto: @pixiedust_photo, @teamamut, Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Naša poznata slastičarka na društvenim je mrežama počela s najavama otvaranja vlastite slastičarnice

Tea Mamut, široj javnosti poznata po svojim kulinarskim pustolovinama u HRT-ovoj emisiji Dobro jutro, Hrvatska i RTL-ovom showu Tri, dva, jedan - peci! slastičarnicu u Splitu otvorit će pod simpatičnim imenom O'š kolač.
 


Kako stoji na službenoj stranici, otvorenje, prema svemu sudeći, najslađe slastičarnice dolazi uskoro, a za to vrijeme mlada nas slastičarka veseli objavama na društvenim mrežama

Iščekivanje otvorenja na svojim je društvenim mrežama Tea popratila fotografijama koje na najljepši način dočaravaju opuštenost same slastičarke, a vjerujemo i njezinog novog, slatkog igrališta.

Tea Mamut inače je vrhunska hrvatska slastičarka koja je znanje stekla na prestižnom Culinary Institute of America dok je karijeru gradila u restoranima s Michelinovim zvjezdicama diljem svijeta, a posljednjih je nekoliko godina bila zadužena za slastice restorana Perivoj u Splitu gdje je i započela svoj brend O'š kolač.

Vjerujemo kako i vi nestrpljivo očekujete Teine slasne tanjure, a do tada više informacija možete potražiti na službenoj Facebook stranici slastičarnice O'š kolač.
 


 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.