Najave 31. kolovoza 2017.

U Čakovec na besplatan chili Matije Bogdana

foto: Privatni album
gastro postao gastro.24sata.hr
Matija Bogdan, mladi čakovečki chef koji je karijeru gradio u vrhunskim svjetskim restoranima poput COI-a u San Franciscu i londonskog Ledburyja, u sklopu akcije Hrana, ne oružje pripremat će besplatan chili con carne za posjetitelje

Matija Bogdan karijeru je započeo u zagrebačkom Baltazaru i Dubravkinom putu, a onda su ga volja, želja i talent odveli na drugi kraj svijeta gdje je usavršavao kulinarske vještine u nekim od najvećih restorana svijeta.

Posljednje dvije godine vrijeme je provodio u kuhinji londonskog Ledburyja, restorana s dvije Michelinove zvjezdice i jednog od top 50 restorana svijeta.

 

 | Author: Privatni album foto: Privatni album

 

Sa samo 25 godina, Matija već sada iza sebe ima impresivno iskustvo stoga je akcija Hrana, ne oružje, u sklopu koje će ovaj mladi chef pripremati svoj čuveni chili con carne, izvrsna prilika da 1. rujna u 19 sati besplatno uživate u kulinarskim majstorijama mladog chefa.

Inicijativa Hrana, ne oružje dobro je poznata među aktivistima, a ovog će puta biti održana u sklopu dvodnevnog 3FF festivala alternative, 1. i 2. rujna. Program možete pronaći na službenim Facebook stranicama.

Hrana, ne oružje
3FF - festival alternative Čakovec

 

 | Author: Facebook foto: Facebook

 

Uz ovu hvalevrijednu akciju, Matija Bogdan je na društvenim mrežama najavio i fine dining večeru u čakovečkoj Mundoaki gdje će, u suradnji s Markom Palfijem i brojnim priznatim hrvatskim chefovima, pripremati vrhunska jela u nekoliko slijedova. Večera je najavljena za 15. rujna, a detalje donosimo uskoro.

 

Možda vas zanima... Marko Palfi: Imam svoje igralište gdje svi možemo rasti Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.