The Garden Bar&Kitchen
Pronađeno 13 rezultata za tag „
Čakovec
”
Gdje za vikend?
Beer & Burgerfest i ove jeseni dočekuje gurmane u Čakovcu
Hladno pivo i Zadruga donose i više nego sjajnu zabavu, a na vama je samo da uživate u slasnim zalogajima...
Palfi, Bogdan i Janković
Što se to kuha u Čakovcu - tri stvari koje morate znati!
Ne možemo se odlučiti je li veća vijest to što je Marko Palfi napustio Mundoaku, što su tri chefa, Palfi, Bogdan i Jank…
Čakovec
Beška - bistro za ljubitelje dobre hrane, pića i glazbe
Prije više od 50 godina, Jelisaveta Horvat otvorila je ugostiteljski objekt „Pod starim krovom“ u samom centru Čakovca.…
Zagreb Chill&Grill
Međimurski Lepi Dečki: Novo pivo na Bundeku!
Nova međimurska craft pivovara MLD premijerno će na Zagreb Chill&Grillu pokazati svoje sjajne napitke od ječma. Tko su …
Mundoaka Čakovec
Spoj vrhunskih pjenušaca i posve drugačijih burgera
Drugo gostovanje Matije Bogdana u čakovečkoj Mundoaki okrunjeno je s tri genijalna burgera - s tunom, ovčjim mesom i go…
Beer&Burger Fest Čakovec
Novo izdanje Beerfesta oduševilo okusima
Vikend u Čakovcu prošao je u znaku dobrog piva, odličnih burgera i još bolje zabave. Peti, jubilarni Beerfest Sjever pr…
Beerfest Sjever
Ovog vikenda svi u Čakovec na Beer&Burger Fest
Jesensko izdanje Beerfest Sjever festivala donosi brojne novitete. Tu su burgeri, sjajni koncerti i radionice, a da bis…
Intervju
Matija Bogdan: Ostanak u Hrvatskoj ne dolazi u obzir
Matija Bogdan, chef povratnik iz jednog od najboljih restorana svijeta, u suradnji s Markom Palfijem u Čakovečkoj je Mu…
Food Anarchy
Fine dining Marka Palfija i Matije Bogdana
Čakovečka Mundoaka već drugu godinu za redom postat će mjesto "gastronomske anarhije". Marko Palfi osmislio je koncept …
Nova mjesta
U Čakovec na besplatan chili Matije Bogdana
Matija Bogdan, mladi čakovečki chef koji je karijeru gradio u vrhunskim svjetskim restoranima poput COI-a u San Francis…
Oni vole meso
Poker legendi za savršenu čakovečku Svinjariju!
Ekipa čakovečke Mundoake ugostila je dva riječka mesara i jednog gorskokotarsko-zagrebačkog kuhara kako bi objedinili s…
Priča jednog chefa