Najave 05. listopada 2017.

Ovog vikenda svi u Čakovec na Beer&Burger Fest

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Jesensko izdanje Beerfest Sjever festivala donosi brojne novitete. Tu su burgeri, sjajni koncerti i radionice, a da biste saznali ostatak, morat ćete se ovog vikenda zaputiti u Čakovec...

Nakon zagrebačkog Burger Festivala na kojem smo s guštom isprobali čak 13 burgera, i Čakovec je dobio svoju inačicu najslasnijeg događaja godine. U petak i subotu, 6. i 7. listopada, na čakovečkom Trgu Republike održat će se Beer&Burger Festival. 

 

Možda vas zanima... 13 komada: Veliko testiranje burgera! Recenzije

 

 | Author: Promo foto: Promo

 

Pet restorana, među kojima se nalaze odlična čakovečka Mundoaka, Central Park, Stari hrast, Dollar iz Varaždina, Barba iz Dubrovnika i čak 11 craft pivovara zasigurno su dovoljan razlog da se ovog vikenda zaputite u Čakovec. 

 

Možda vas zanima... Marko Palfi: Imam svoje igralište gdje svi možemo rasti Špajza

 

Osim sjajnih zalogaja i dobrog piva, Beer&Burger Festival organizirao je i dva koncerta. Situ publiku u petak će zabavljati bend Clone Age, dok je subota rezervirana za rasplesane Gustafe.

U subotu će se održati i Volim ljuto natjecanje u ljutim papričicama i Olimpivijada, a muškarci željni uljepšavanja, svoje će brade i brkove moći urediti u stolici poznatog čakovečkog Brice. 

 

 | Author: Promo foto: Promo

 

Detalje potražite na Facebook stranici eventa. Vidimo se ovog vikenda u Čakovcu!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.