Najave 06. rujna 2018.

Beer & Burgerfest i ove jeseni dočekuje gurmane u Čakovcu

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Hladno pivo i Zadruga donose i više nego sjajnu zabavu, a na vama je samo da uživate u slasnim zalogajima...

U sklopu ambicioznog turističkog razvoja Grada Čakovca, i ove jeseni, 21. i 22. rujna 2018., posjetitelji će na Trgu Republike moći uživati u odličnim burgerima i domaćem pivu, u sklopu drugog po redu Beer & Burgerfesta. Više lokalnih restorana i preko deset pivovara jamče odličan izbor hrane i pića, dok garanciju za dobru zabavu preuzimaju Hladno pivo i Zadruga.

 

 | Author: Promo foto: Promo

 

Uz vrhunske burgere, pivo i glazbu, široka ponuda festivala obuhvaća i natjecanje Okršaj Ljutomana, gdje će se dvadeset najhrabrijih moći okušati u isprobavanju devet najljućih papričica te usluge Brijačnice Brico za novi rokerski, festivalski izgled.

 

 | Author: Promo foto: Promo

 

„Jesensku turističku sezonu otvaramo zanimljivim festivalom koji obuhvaća gastronomiju i glazbu u jednom modernom izdanju. Pozivamo sve da isprobaju naše domaće namirnice u obliku popularnih burgera i različita piva koja se rijetko gdje mogu pronaći u ovakvom izboru. Čakovec je definitivno grad koji ne biste trebali propustiti u istraživanju kontinentalne Hrvatske i siguran sam da će svi koji dođu, doći i na naredne festivale i manifestacije koje se pripremaju kroz godinu.“ – izjavio je gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač.

Više informacija potražite na Facebook stranici Beer & Burgerfest Čakovec

 | Author: Promo foto: Promo
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.