Najave 13. srpnja 2020.

U srijedu starta novi festival na Strossmayerovom trgu!

foto: Sandro Sklepić
gastro postao gastro.24sata.hr
Od srijede možeš uživati u pravoj džungli u samom centru grada...

Strossmayerov trg povezujemo, između ostalog, uz uspješne festivale Fuliranje i Zagreb Burger Fest u organizaciji agencije Kokoš ili jaje. Ovog su ljeta „skuhali“ tropsko izdanje Fuliranja, pod nazivom Jungle, koje počinje 15. srpnja i traje sve do 26. srpnja. Bit će hrane, pića i glazbe, ali i hladovine, a sve uz strogo pridržavanje aktualnih epidemioloških mjera.

 | Author: Promo foto: Promo

Gastronomski lineup predvode Marin Medak iz Rougemarina, Marko Palfi ispred Garden Kitchena te Mate Janković. Za slastice će se pobrinuti Robert Hromalić, koji priprema i novi sladoled, a posjetitelji će se moći rashladiti i u Fuliranje Baru te uz GINgle Bells i Staropramen. 

Uz sretne okusne pupoljke i vaše će nožice veselo hvatati odlične ritmove & soundove & beatove u izvedbi 11 DJ-jeva na čelu s Hrvatskom Funk Delegacijom, Ozrenom Kanceljakom, Ilkom Čulićem i Adriatic Coastingom, a u pripremi je i nekoliko glazbenih iznenađenja.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.