Najave 13. prosinca 2019.

U svom domu kuhaj bez nepotrebne drame!

foto: Gorenje
gastro postao gastro.24sata.hr
U svijetu gdje se sve vrti oko produktivnosti i učinkovitog upravljanja vremenom, ostati motiviran za kreiranje novih i uzbudljivih obroka svakoga dana može biti izazov. Korištenjem Gorenje Simplicity uređaja možete stvoriti rutinu i otkriti zadovoljstvo u pripremi obroka.

Kada radite popis namirnica za kupovinu, otprilike imajte ideju kako će izgledati vaša jela kroz cijeli tjedan i nabavite namirnice prema tom planu. Kako biste izbjegli bacanje hrane koja se brzo kvari, budite sigurni da ju pravilno skladištite u kvalitetan hladnjak, koji ima odjeljak za kvarljive namirnice i produljuje njihovu svježinu.

S AdaptTech i AirTech tehnologijom, Gorenje Simplicity hladnjak održava Vašu hranu svježom i punom hranjivih tvari duže vrijeme, bez obzira na to koliko puta otvarali vrata u pokušaju kreiranja ukusnog recepta. Nekoliko dana unaprijed možete pripremiti pečeno povrće  i držati ga u hladnjaku pa ga idućih nekoliko dana kombinirati s drugom vrstom mesa ili mahunarki. 

 | Author: Gorenje foto: Gorenje

Ponekad odustanete napraviti obrok zbog napornog čišćenja pećnice? Zbog toga uređaji za pečenje s programom samočišćenja predstavljaju šlag na torti. Sve što trebate je malo vode kako bi se mast i mrlje omekšali. Tada se one mogu lako obrisati i vaš kuhinjski uređaj će izgledati kao nov – čak i ako stoji već duže vrijeme.

Moderni kupci traže kućanske uređaje koji će im pomoći uštedjeti dragocjeno vrijeme i ukloniti dio drame iz njihovih života. Zato je tu Gorenje Simplicity linija uređaja koje krasi elegantan dizajn, lako prilagodljive kontrole, automatizirani programi i izvrsna kvaliteta uz pristupačnu cijenu. 

 | Author: Gorenje foto: Gorenje

Za kuhinju bez drame definitivno vam treba dobra ploča za kuhanje kao i dobar ventilacijski sustav. Bilo da je to indukcijska ploča ili moderna ploča na plin, uvijek je dobro imati visoko učinkovite i lako koristive ploče, namijenjene za posude različitih  veličina. Ako ploča dolazi sa S uglađenim i ravnim dizajnom, to omogućuje lako pomicanje i korištenje velikih posuda bez problema, sa savršenom stabilnošću za nove kulinarske pustolovine. Dodajte tome i napu s jednostavnim operacijama te površinom koja se lako čisti i tada možete biti sigurni u kuhanje bez drame u vašem domu. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.