Najave 20. lipnja 2024.

Udruga Vinistra prvi put dovodi Decanter u Hrvatsku

Vinistra, Decanter 2024.
Decanter 2024 Winners Showcase
foto: Vinistra
Decanter 2024 Winners Showcase by Vinistra održat će se 27. lipnja u Golf Adriatic Clubhouseu Kempinski u Savudriji, okupit će 200 vinskih profesionalaca

Decanter dolazi u Hrvatsku! U organizaciji udruge Vinistra na ekskluzivnom vinskom eventu Decanter 2024 Winners Showcase u Golf Adriatic Clubhouseu hotela Kempinskog u Savudriji predstavit će se vina 40 hrvatskih vinarija koje su osvojila medalje na ovogodišnjem ocjenjivanju Decanter World Wine Awards (DWWA) čiji su rezultati objavljeni jučer, 19. lipnja.

Riječ je o B2B događanju, na kojem je moguće sudjelovati samo uz pozivnicu, a okupit će struku i predstavnike medija koji prate vinsku scenu. 

Decanter Možda vas zanima... Hrvatskoj ove godine samo 11 zlata na Decanteru! Najave

Najbolji od najboljih

"Ponosan sam što će se nagrađivana hrvatska vina upravo u našoj vinskoj Istri predstaviti vrhunskim profesionalcima.

Decanter 2024 Winners Showcase by Vinistra organiziramo u godini kada naša udruga slavi veliku obljetnicu, 30 godina postojanja, a ovaj događaj još je jedna potvrda da smo atraktivna vinska regija“, rekao je Luka Rossi, predsjednik Vinistre, čestitavši svim nagrađenim vinarima na ovogodišnjem Decanterovim nagradama.

Vinistra, Decanter 2024. | Author: Vinistra Decanter 2024 Winners Showcase foto: Vinistra Vinistra, Wine Day Možda vas zanima... Prikupljeno više od 7000 eura za novi vinograd s klonskom selekcijom terana Špajza Vinistra Možda vas zanima... Više od 10.000 vinoljubaca posjetilo 30. Vinistru! Špajza

"Vjerujemo da ovaj događaj potvrđuje naše napore, s obzirom na to da Hrvatska kontinuirano radi na kvaliteti i razvoju proizvodnje vina, a time i na promociji eno-gastro ponude kao jednog od najtraženijih turističkih proizvoda i važnog motiva gostiju pri odabiru destinacije“, poručio je Kristjan Staničić, direktor Hrvatske turističke zajednice.

Rezultate Decanterovog ocjenjivanja pogledaj ovdje, a više o ovom ekskluzivnom događanju pronađi ovdje

Vinistra, Decanter 2024. | Author: Vinistra Decanter 2024 Winners Showcase foto: Vinistra

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.