Najave 30. svibnja 2017.

Vinsko veselje: Drugi Wine&Walk na Banovom brdu

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Drugi baranjski wine & walk održat će se 10. lipnja te predstavlja jedinstvenu priliku da kušate baranjska vina na lokacijama na kojima ona i nastaju...

Staza duga 12 km proteže se "zlatnom" baranjskom planinom, nepreglednim vinogradima i poljima, a na njoj vas očekuje 10 postaja s najboljim kapljicama i baranjskim delicijama.

 

Možda vas zanima... Vinski barovi istočne Hrvatske Recenzije

 

Kotizacija iznosi 100,00 kn i uključuje vinsku čašu, kartu brda, degustacije vina na 10 lokacija i prijevoz mini busom (Vinarija Belje -vidikovac i nova cesta Kotlina / Podolje - Vinarija Belje). Polazak i preuzimanje čaše i karte po grupama će biti ispred nove vinarije Belje. Prva grupa kreće u 10.00h, a sljedeće dvije u 10.15 i 10.30. Uplate se vrše najkasnije do ponedjeljka 5.06.2017. na račun turističke zajednice Baranje koja je i organizator ovog eventa.
 

 | Author: Promo foto: Promo


Na wine & walku sudjeluje vinarije Belje, vinarija Szabo i Svijetli dvori iz Karanca, OPG Hudobec i Goldberg kuća Hudobec iz Popovca, vinarije Kolar i Pinkert iz Suze, vinarija Josić iz Zmajevca, vinarija Kalazić iz Batine, te još jedna vinarija iznenađenja.

Nakon wine & walka u vinskoj prijestolnici Baranje – Zmajevcu bit će otvorena vrata vinskih podruma, posjetitelje očekuje bogata gastro ponuda, ulični zabavljači, uprizorenje legende o Crvenoj Marti, izložbe mladih umjetnika na otvorenom, a u vinskom podrumu Zajec sprema se prava fešta!
 

 | Author: Promo foto: Promo


Inače wine & walk se odvija u sklopu Gator festa koji se održava dva dana, 9 i 10. lipnja. 9. lipnja, dan prije wine & walka će u poslijepodnevnim satima na bazenima u Kneževim Vinogradima biti održan vinski sajam, a navečer istoga dana će biti održana promocija vina Kalazić u wine baru Barrique u Batini.

 

Možda vas zanima... Francuska je dobila - vinski zabavni park! Špajza

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.