Najave 04. lipnja 2025.

Za vrhunsku pizzu potrebna je i vrhunska rajčica

nolano
Nema dobre pizze bez vrhunske rajčice
foto: Press
U zagrebačkoj Pizzeriji Park otkrili su nam svoju tjnu savršene pizze

Tvrtka Mia Familia već godinama gradi most između Italije i Hrvatske kao specijalizirani distributer vrhunskih talijanskih prehrambenih proizvoda te pažljivo bira partnere čiji su proizvodi sinonim za autentičnost, tradiciju i kvalitetu.

Jedan od njih je i obiteljska tvrtka Nolano, čiji je najpoznatiji proizvod rajčica San Marzano DOP, a ključan je sastojak vrhunske pizze zagrebačke Pizzerije Park. Smještena u samom središtu grada, ova pizzerija utjelovljuje duh gostoprimstva i kulinarske izvrsnosti, nudeći pizze koje spajaju talijansku tradiciju i hrvatsku strast prema vrhunskoj gastronomiji.

nolano | Author: Press Nema dobre pizze bez vrhunske rajčice foto: Press

U čemu je tajna?

U čemu je tajna? Riječ je o rajčici koja dolazi iz srca Kampanije, uzgajanoj isključivo na vulkanskom tlu podno Vezuva, u regiji Agro Sarnese-Nocerino i Agro Nolano. Zahvaljujući spoju mineralnog tla, blage klime i morskog povjetarca iz Napuljskog zaljeva, rezultat je vrhunski plod bogatog okusa. San Marzano DOP rajčica prepoznatljiva je po izduženom obliku, bogatoj boji i punom, slatkasto-kiselom okusu. Svaka se pažljivo ručno bere, prerađuje i pakira pod strogim uvjetima kako bi zadržala prirodan okus, sočnost i nutritivnu vrijednost – sve ono što je čini posebnom.

Zašto baš Nolano? Više od šezdeset godina iskustva i predanosti kroz tri generacije. Upravo ta filozofija izvrsnosti i dugogodišnje posvećenosti čini Nolano nezaobilaznim imenom u lancu opskrbe autentičnih talijanskih pizzerija diljem Europe. Njihova kontrola nad cijelim procesom omogućuje potpunu sljedivost, transparentnost i nenadmašnu kvalitetu.

nolano | Author: Press Nema dobre pizze bez vrhunske rajčice foto: Press

Vrhunsku sastojci čine gourmet pizzu

U spoju s vještinama pizzaiola iz Pizzerije Park, Nolano rajčica postaje temeljni dio vrhunske pizze. „Slatkoća rajčice s dozom kiselosti savršeno se uklapa na pizzi koja dobiva izraženiju crvenu boju i bogatiji okus. Naši gosti su primijetili razliku otkako koristimo Nolano rajčicu i spremni su odabrati najbolje jer znaju da uz vrhunski pripremljenu pizzu jedu autentične, premium sastojke,” istaknuo je tim pizzerije.

Imidž pizzerija u posljednje se vrijeme mijenja, vrhunski sastojci i bogatija ponuda pića poput vina i koktela postaju sve traženiji, što je nekoć bilo neuobičajeno, a danas postaje sastavni dio ponude.

nolano | Author: Press Nema dobre pizze bez vrhunske rajčice foto: Press nolano | Author: Press Nema dobre pizze bez vrhunske rajčice foto: Press nolano | Author: Press Nema dobre pizze bez vrhunske rajčice foto: Press

Pizzeria Park jedna je od onih koje su među prvima počele stvarati nove trendove na zagrebačkoj pizza sceni – kako u ponudi sastojaka, tako i u filozofiji rada. Isti pizzaioli koji su sudjelovali u otvaranju pizzerije 2019. godine i dalje čine njezinu okosnicu. Kreativni su, imaju slobodu u osmišljavanju novih okusa, a taj kontinuitet u zapošljavanju pokazao se jednako važnim kao i kvaliteta sastojaka. Kako raste posao, tako raste i tim – a gosti to prepoznaju i vraćaju se, naglasio je tim pizzerije.

Odabir pravih partnera, kao i ulaganje u ljude i znanje, okosnica su dobrog poslovanja. U vremenu kada se lako poseže za kompromisom, Mia Familia i Pizzeria Park ostaju dosljedni izvornosti i kvaliteti. Rezultat je pizza koju nećete tako brzo zaboraviti  i kojoj se želite nastaviti vraćati.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.