Najave 04. kolovoza 2021.

Zanima te kako kuha Paris Hilton? Ima novi kulinarski show

foto: YouTube, screenshot
gastro postao gastro.24sata.hr
Paris Hilton je zaslužila novih pet minuta slave, ovog puta sa (šljokičastom) kuhačom

Sjećaš li se simpatičnog pokušaja Paris Hilton da pokrene cooking show na YouTubeu? Pripremala je lazanje s psom pod rukom, u crnim rukavicama, s neprikladnim alatom i polugotovim proizvodima. Nije se proslavila kulinarskim vještinama, masovno su je ismijali, ali je prikupila milijune pregleda, privukla pažnju Netflixa i dobila priliku za snimanje šestodijelnog cooking showa. Bogatoj nasljednici, i originalnoj influencerici, nitko ne može osporiti poduzetnički duh i viziju. 

 

Možda vas zanima... Čips od tjestenine postao je viralan. Isprobaj ga! Recepti

 

Cooking with Paris ima šest epizoda od 20-ak minuta te nekoliko dobro poznatih gostiju. "Obožavam kuhati, ali nisam prava kuharica niti to pokušavam biti. Ali želim malo proširiti repertoar. Otkrila sam nove recepte i želim pozvati neke prijatelje da ih zajedno testiramo", poručuje Paris na samom početku. U testiranju jela pridružili su joj se, između ostalog, Kim Kardashian i Demi Lovato te sestra Nicky Hilton.

POGLEDAJ TRAILER:

Ne nedostaje šljokica, haljina dostojnih crvenog tepiha, pomeranaca ni kalorija. Paris i gosti uhvatili s pripremom doručka, taco večeri, veganskim burgerima, talijanskim klasicima, blagdanskim jelovnikom i steakovima - ali ništa nije prošlo bez jednoroga i zlata. 

Prva sezona showa Cooking with Paris dostupna je od danas na Netflixu. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.