Špajza 17. siječnja 2020.

I Paris Hilton podučava kuhanju. Što misliš o tome?

foto: Screenshot
gastro postao gastro.24sata.hr
Jesi li već bacila oko na najnoviji poslovni poduhvat bogate nasljednice?

Jedan komentator ispod videa dobro je opisao „cooking show“ Paris Hilton: „Je li Paris zapravo najbolji performer svih vremena i to nam je promaklo?“ 

Nadamo se kako je riječ o čistom performansu i testiranju granica potencijalne publike jer Paris je grubo prekršila sva pravila kojih bi se u kuhinji trebali pridržavati. Kuhala je u prilično neopranih ruku i s raspuštenom kosom, s neprikladnim alatom i polugotovim proizvodima. S obzirom na velik broj pratitelja na društvenim mrežama, ne čudi nas što je ovaj komičan video pregledan više od milijun puta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mermaids don’t lose sleep over the opinion of shrimp. ✨✨🧜🏼‍♀️ ✨✨

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

 

Ipak, kad po strani ostavimo činjenicu da se Paris baš možemo nasmijati, nadamo se da nastavaka ipak neće biti. Njen virtualni utjecaj, i status prve influencerice na svijetu, nikako ne bi trebala koristiti za lekcije o kuharstvu. Iako ona misli da je odličan chef, mi ćemo ipak ostati pri tome da je samo odličan zabavljač i promotor proizvoda. 

Pogledaj pa prosudi!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.