Najave 15. ožujka 2020.

McDonald's se privremeno zatvara zbog koronavirusa!

foto: Getty Images
gastro postao gastro.24sata.hr
Od utorka, 17. ožujka, McDonald's restorani zatvaraju se za posjet gostiju...

Zbog prevencije širenja koronavirusa, privremeno se zatvaraju McDonald's restorani diljem zemlje. Kako bi se osigurala sigurnost zaposlenika i gostiju, hrana će se dostavljati preko Pauze i Glova, a radit će i McDrive linije. Proširit će se zone dostave pa će tako obuhvaćati čitavo gradsko područje Zagreba, Rijeke, Splita, Osijeka, Pule i Karlovca, a radno vrijeme će biti od 9 do 23 sata.

„Jednako kao što smo odgovorni gostima posluživati sigurnu hranu, tako smo odgovorni i prema zaposlenicima kojima moramo osigurati sigurno radno okruženje. Njihova sigurnost i zdravlje su nam prioritet.  Uz strogo pridržavanje postupaka kontrole kvalitete, higijene i čistoće koje provodimo,  smatramo da je i zatvaranje restorana za goste jedna od mjera kojima ćemo ostvariti tu sigurnost i pomoći u sprečavanju širenja epidemije“, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald'sa Hrvatska. 

 

Možda vas zanima... Ovo su naši dojmovi o novom sladoledu iz McDonald'sa Špajza

 

Iznimka su restorani u trgovačkim centrima koji zasad ostaju otvoreni. Njihovi će zaposlenici pratiti niz strogih uputa kako bi se smanjio rizik, što uključuje svakodnevno mjerenje temperature. Odluka o zatvaranju zasad ovisi o trgovačkim centrima.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.