20. rujna 2016.

Najbolji prijatelj svakom mesu: Pečeni krumpiri u obliku pite

hrskavi krumpir
1/2
foto: Screenshot YouTube
gastro postao gastro.24sata.hr
Hrskavi pečeni krumpir narezan na tanke kriške jelo je kojem ćete se uvijek rado vraćati

Jednostavno jelo s još jednostavnijom namirnicom vrlo brzo postaje prava poslastica koju ćete rado poslužiti u svim prilikama.

Potrebno je krumpir izrezati na što tanje kriške koje ćete slagati u kalup za pitu i peću na 240 stupnjeva oko 2 sata. Kako sama autorica u videu kaže, nemojte da vam sati predstavljaju problem jer ćete istinski uživati u ovom jelu.

Premažite kalup mješavinom maslaca i ulja te poslažite krumpire, posolite, dodajte luka i crvene papričice, timijana, i vaše je jelo spremno za pečenje. Uživajte!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.