22. travnja 2016.

Najnoviji savjeti za bolje snalaženje u kuhinji

mljeveno meso
Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Pratite sa nama ove zgodne i korisne trikove i postanite još veći majstor u kuhinjji!

Mljeveno meso posolite "na čekanju" 

- Treba li mljeveno meso stajati u hladnjaku nakoliko sati prije pripreme, posolite ga kako se ne bi počelo sušiti i kako bi zadržalo dobar miris.

Domaći kruh | Author: Stockfood Stockfood

Gastronomski bonton za posluživanje jela

- Pripremate li jelo od nekoliko sljedova, pazite da prije juhe uvijek poslužite hladna predjela, dok predjelo posluženo nakon juhe treba biti toplo. 

Pahuljice ili kruh daju gustoću juhi

- Kako biste zgusnuli juhu pomiješajte žličicu brašna s maslacem, mlijekom ili običnom vodom te smjesu umiješajte u juhu koja se kuha. Možete dodati i mljevene zobene pahuljice ili umiksati kruh.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.