Od cozy osjećaja kojeg donosi jesen draži su nam samo jesenski recepti, a najdraži su nam upravo oni za koje ne moramo uložiti puno truda i vremena. Jesenska hrana obično se sastoji od comfort jela koja ne samo da hrane naše tijelo i griju nas, nego i svaki zalogaj osjetimo kao mali topli zagrljaj.
Zato smo udružili snage s Vegetom i donosimo jesensko izdanje missGASTRO meetupa u kojem pripremamo topla sezonska jela za koja ne treba mnogo truda, a toliko su ukusna. Sva ova fina jela možemo napraviti i nakon što smo umorni došli s pola, ali i tijekom vikenda kada ne želimo propustiti niti jedan trenutak jesenske zabave, sve zahvaljujući Vegeta Natur pastama. Uz Vegeta Natur paste kuhamo brže, jednostavnije i bez nereda, bez sjeckanja i reckanja. A koja to jela pripremaju?
Sandra Rončević, autorica omiljenog bloga "O slanom & slatkom: O svemu", pomoću Vegeta Natur povrtne paste i paste luk skuhat će mirisno varivo od leće. Osim u varivu, uživat ćemo i u orzo tjestenini s mesnim okruglicama i špinatom po receptu Milice Šundov Šupe. Svima nam poznata kao Mily food, Milici će u pripremi jela pomoći Vegeta Natur povrtna pasta i pasta češnjak. Još jedan fini recept s tjesteninom kuhat će i Hungry Mile - Mile Butorac, a uz pomoć Vegeta Natur paste češnjak, paste luk i povrtne paste nastat će kremasti umak od gljiva.
Svakako posjeti missGASTRO Instagram profil u ponedjeljak, 4. studenog i poprati kako napreduje kuhanje, a sve ove fine recepte pronaći ćeš uskoro i na missGASTRO portalu!