Ostatak piletine iskoristite kao glavi sastojak nadjeva za savijače. Ako još imate i viška špinata, pržene slanine i naribanog sira pa ih pomiješajte s piletinom, dobit ćete lagani ručak ili večeru. Slično iskoristite i višak puretine ili bilo kojega drugog mesa.
Savijače se mogu pripremiti i od viška gljiva, povrća ili krumpira. Primjerice, nasjeckane ostatke pečenog povrća i gljive, slažite listove tijesta i nadjev, koji dodatno pospite s više vrsta sira, dodajte još začina prema želji i ispecite savijaču. Od viška patlidžana, paprika i tikvic, uz dodatak češnjaka, maslinova ulje, fete, balzamičnog octa i timijana, ispecite mediteransku savijaču.
Volite li više slatke savijače, za nadjev iskoristite višak jabuka kojima dodajete grožđice, cimet i bademe. Možete i popržiti narezanu jabuku sa šećerom, malo maslaca i štapićem cimeta dok se ne karamelizira. Dodajte narezanu bananu i ostavite da se ohladi. Nadjenite listove za savijače i ispecite.