12. ožujka 2016.

Tajna savršeno kuhanih jaja

jaja
foto: Instagram screenshot
gastro postao gastro.24sata.hr
Koliko dugo kuhati jaja da žumanjak ne bude pretvrd ili premekan? Imamo odgovor!

Žumanjak koji se mrvi. Bjelanjak kao od gume. To su samo neki od problema s kojima se susrećemo prilikom kuhanja jaja. Nikako pogoditi ono pravo vrijeme kada treba izvaditi jaje iz kipuće vode i dobiti baš onakvo kakvo vam je po guštu.

Najjednostavnije kuhanje jaja ima svoje zakonitosti jer će i mala nepažnja rezultirati prekuhavanjem jaja.

Iz tog razloga, kako usavršiti pripremu jaja u u kuhinji saznajte upravo ovdje.

jaja | Author: Instagram screenshot foto: Instagram screenshot
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.