20. listopada 2016.

Probajte s dodavanjem ovog tajnog sastojka vašoj kajgani

Kajgana
Kajgana foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Kajgana je odličan način da fino započnete vaš dan

Kajgana je odličan odabir za doručak jer je hranjiva, kremasta i ukusna.  Kako piše portal PureWow, Alton Brown je u svojoj kuharici EveryDayCook izvukao sastojak kojem bi se najmanje nadali. Riječ je o majonezi

Vjerovali ili ne, majoneza dodaje kremoznost vašoj kajgani. Dok s dodavanjem mlijeka ili vode kajgana može postati prerijetka, dodavanjem majoneze postić ćete savršen omjer kremoznosti. Isprobajte i uvjerite se sami.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.