Bistre ili krem juhe, jako ili blago začinjene... Mogućnosti je mnogo, a kako se ukusi razlikuju, na vama je da odaberete recepte koje ćete kuhati.
Neke juhe kao što je Povrtna juha sa žličnjacima zaista su bogate svježim namirnicama tako da ih možete poslužiti kao predjelo ili međuobrok. Sezona tikvica kreće upravo u proljeće i traje sve do listopada.
Ideja za jela s tikvicama nikada ne nedostaje, a juha s ovom zahvalnom biljkom ne samo da je zdrava, već je i ukusna i zasitna.
Kupite, na primjer, već danas mlade tikvice za Krem juhu od tikvica.
Jedna od najpoznatijih verzija pripreme špinata je ona s pire krumpirom i pohanim mesom, no nakon što probate Krem juhu od špinata vrlo je vjerojatno da će vam to postati jedno od najdražih jela sa špinatom.
Sezona šparoga traje sve do kraja lipnja i podijelili smo s vama već mnogo recepata s ovom namirnicom. Sad je vrijeme da ih isprobate u kremastoj i sočnoj Juhi od šparoga. Grašak je jedna od onih namirnica koja se može jesti tijekom cijele godine, jer je uvijek dostupan u smrznutoj verziji. Ali zašto ne biste iskoristili sezonu mladog graška te napravili odličnu i pikantnu Curry krem juhu od mladog graška.
Kuhajte ih i uživajte!