22. travnja 2016.

Radionica na kojoj ćete naučiti praviti fantastična francuska peciva!

Kroasan
foto: Gastro.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
Master-class za francuska peciva u #gourmandise_lab će voditi poznati slovenski slastičar Naser Gashi.

Poznati slastičar Naser Gashi diplomirao je slastičarstvo na L'ÉCOLE FRANÇAISE DE GASTRONOMIE i GREGOIRE FERRANDI PARIS

Osnivač je prve francuske škole u Sloveniji, kroz koju je tijekom 10 godina prošlo 1500 polaznika!

Zaslužan je za školovanje i uspjeh slastičarni DULCIS CAFFE u Ljubljana i ZAGREB u Zagrebu. Također se bavi i osposobljavanjem radnika u hotelima.

Za ovu radionicu pripremio je sljedeće.

PROGRAM:
- Francuski kroasani
- Pain au chocolat (pecivo sa čokoladnim štapićima)
- Pain aux raisins (pecivo s grožđicama i kremom)

Na hands-on Master-Classu (vi sami radite zajedno sa chefom) imate priliku naučiti: 

Gashi | Author: Promo foto: Promo

- kako napraviti savršeno lisnato dizano tijesto
- koje tehnike koristiti kako biste dobili hrskave kroasane
- na koji način mijesiti lisnato dizano tijesto
- koje tehnike slaganja tijesta su najbolje za lisnato dizano tijesto
- kako rezati tijesto za kroasane
- i još puno toga 

Kontaktirajte za detalje Info@gourmandise.hr, ili se prijavite na facebooku!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.