Poznati slastičar Naser Gashi diplomirao je slastičarstvo na L'ÉCOLE FRANÇAISE DE GASTRONOMIE i GREGOIRE FERRANDI PARIS.
Osnivač je prve francuske škole u Sloveniji, kroz koju je tijekom 10 godina prošlo 1500 polaznika!
Zaslužan je za školovanje i uspjeh slastičarni DULCIS CAFFE u Ljubljana i ZAGREB u Zagrebu. Također se bavi i osposobljavanjem radnika u hotelima.
Za ovu radionicu pripremio je sljedeće.
PROGRAM:
- Francuski kroasani
- Pain au chocolat (pecivo sa čokoladnim štapićima)
- Pain aux raisins (pecivo s grožđicama i kremom)
Na hands-on Master-Classu (vi sami radite zajedno sa chefom) imate priliku naučiti:
- kako napraviti savršeno lisnato dizano tijesto
- koje tehnike koristiti kako biste dobili hrskave kroasane
- na koji način mijesiti lisnato dizano tijesto
- koje tehnike slaganja tijesta su najbolje za lisnato dizano tijesto
- kako rezati tijesto za kroasane
- i još puno toga
Kontaktirajte za detalje Info@gourmandise.hr, ili se prijavite na facebooku!