Recenzije 18. siječnja 2019.

Wolt stigao u Zagreb: Genijalna nova aplikacija za naručivanje hrane!

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Hranu od sada možete naručiti i iz ponajboljih zagrebačkih restorana, a najbolje od svega jest što dostavljača možete pratiti cijelim putem i tako znati kada točno stiže vaša narudžba. Isprobali smo novu aplikaciju Wolt.

Od nedavno u Zagrebu možete koristiti novu aplikaciju za naručivanje hrane koja korisniku omogućuje praćenje narudžbe od preuzimanja u restoranu, pa sve do dolaska do kućnog praga. Wolt je nešto poput Ubera za hranu i ono što nam se posebno sviđa jest činjenica da u svakom trenutku možete znati gdje se vaša hrana nalazi.

 

 | Author: Promo foto: Promo


Putem aplikacije Wolt možete naručiti hranu iz nekih od napoznatijih restorana i slastičarnica u gradu, a samo neki od njih su Kascheta by My Way, Veganšpek, Bagel & Lobster Bar, Evergreen Sushi, Papavero Pizza & Food Lab, Umami, Pani, A 50 Burger and Champagne Bar, Curry Bowl, Time, Pivnica Medvedgrad, ali i kolačiće iz Cookie Factoryja ili američke krafne iz Miss Donut.

Narudžba je iznimno jednostavna, prijaviti se možete putem e-maila ili Facebook profila, plaća se karticom, a hrana se zatim dostavlja u posebnim grijanim torbama. 

 

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

 

Isprobali smo Wolt kada je bio još u samim počecima i naručili burger iz A 50 Burger and Champagne Bara. Iskoristili smo i kod, pa smo dobili 30 kuna popusta  na narudžbu, a zatim smo burger pratili od trenutka preuzimanja u restoranu, pa sve do samog dolaska dostavljača. Stigao je papirnatoj vrećici, još vruć i mirisan. 

 

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Saznali smo kako je Wolt zapravo finska tvrtka koja je prije dolaska u Hrvatsko sjajno funkcionirala u 12 zemalja te je Zagreb postao 38. grad s nešto više od 35 restorana. 

Nama se ideja Wolta itekako sviđa, a želite li ga isprobati i vi, preuzmite aplikaciju na svoj mobitel, iskoristite kod GASTROHR30 i uživajte u narudžbi uz 30 kuna popusta. Dobar tek!

 | Author: Promo foto: Promo

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mulama 15:15 22. Veljača 2019.

    Pri registraciji upišite WOLTCROATIA pod promo kod i uživajte u popustu od 30 kn pri sljedećoj narudžbi.