gastro postao
Prije pečenja meso dobro natrljajte uljem, solju i senfom
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 428
Potrebno vam je
- 800 g govedina, srednje masna
- ulje suncokretovo
- senf
- papar u zrnu
- lovorov list
- maslac, slani
- mirisne trave
- sol
Priprema
- Cijeli goveđi biftek dobro natrljate uljem, solju i senfom, stavite ga u plitku posudu, dodajte papar u zrnu i lovorov list te ostaviti da odleži na hladnom najmanje 24 sata.
- Cijeli biftek dobro natrljate uljem, solju i senfom, stavite ga u plitku posudu, dodajte papar u zrnu i lovorov list te ostaviti da odleži na hladnom najmanje 24 sata.
Prije pečenja meso dobro natrljajte uljem, solju i senfom