Recepti 13. listopada 2014.

Biftek na roštilju

gastro postao gastro.24sata.hr
Prije pečenja meso dobro natrljajte uljem, solju i senfom

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 428

Potrebno vam je

  • 800 g govedina, srednje masna
  • ulje suncokretovo
  • senf
  • papar u zrnu
  • lovorov list
  • maslac, slani
  • mirisne trave
  • sol

Priprema

  1. Cijeli goveđi biftek dobro natrljate uljem, solju i senfom, stavite ga u plitku posudu, dodajte papar u zrnu i lovorov list te ostaviti da odleži na hladnom najmanje 24 sata.
  2. Cijeli biftek dobro natrljate uljem, solju i senfom, stavite ga u plitku posudu, dodajte papar u zrnu i lovorov list te ostaviti da odleži na hladnom najmanje 24 sata.

Prije pečenja meso dobro natrljajte uljem, solju i senfom

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.