Recepti 05. listopada 2014.

Bruschette s dimljenom pastrvom i kaparima

gastro postao gastro.24sata.hr

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 4

Potrebno vam je

  • 2 žlica kapari
  • 0.50 kom luk ,crveni
  • 3 žlica hren
  • 2 žlica sok od limete
  • sol
  • papar
  • 1 kom krastavci (svježi, sirovi)
  • 4 kriška ciabatta
  • kopar
  • 1 kom limun

Priprema

  1. U zdjeli pomiješajte pastrvu, nasjeckane i ocijeđene kapare, nasjeckani luk, hren i limetin sok. Posolite i popaprite te dobro izmiješajte.
  2. Krastavac narežite po dužini na tanke trake. Na svaku krišku tostiranoga kruha stavite trake krastavaca i smjese s pastrvom.
  3. Pospite koprom i ukrasite kriškom limuna.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.