gastro postao
U savijaču možete dodati bundevu narezanu na ploške jer ćete tako dobiti lijepu narančastu
boju
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 16
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 16
Potrebno vam je
- 600 g buča
- 60 ml ulje suncokretovo
- 2 kom jaje kokošje
- mljeveni cimet
- 2 žlica šećer, kristal
- 20 g vanilin šećer
- 10 list tijesto za savijače
Priprema
- Oguljenu buču naribajte i popržite na ulju dok ne omekša. Ohladite, postupno dodajte žumanjke, vanilin šećer, cimet te čvrsti snijeg od bjelanjaka i šećera. Dva lista tijesta složite u namašćen lim, jedan i drugi poprskajte maslacem, prekrijte nadjevom i novim slojem. Ponovite postupak četiri puta.
- Odozgo mora biti tijesto. Bučnicu pecite oko 30 minuta na 150°C.
U savijaču možete dodati bundevu narezanu na ploške jer ćete tako dobiti lijepu narančastu boju
Izvor Skuhatćute