Recepti 3921 prikaza 13. listopada 2014.

Bukovače na žaru

Bukovače na žaru
Jedostavna priprema iz ovih izuzetno ukusnih gljiva izvlači ono najbolje

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 8

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 54

Potrebno vam je

  • 1000 g bukovače
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • češnjak
  • ulje maslinovo
  • peršin, list

Priprema

  1. Gljive operite i posušite.
  2. Prije pečenja na gril potopite ih u maslinovo ulje, češnjak, sol, papar i kosani peršin.
  3. Ocijedite ih i pecite dok porumene.
  4. Bukovače na žaru kombinirajte s umakom od bukovača sa sirom.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.