Recepti 13. listopada 2014.

Dimljeni losos u gnijezdu rikole

Dimljeni losos u gnijezdu rikole
gastro postao gastro.24sata.hr
Predjelo za sve ljubitelje lososa

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 278

Potrebno vam je

  • 70 g losos
  • 30 g rukola
  • ulje maslinovo
  • 1 kom limun
  • 20 g kapari
  • 20 g maslac, slani
  • 2 kriška kruh pšenični, bijeli

Priprema

  1. Na sredinu tanjura poslažite opranu rikolu u obliku gnijezda
  2. Začinite solju, paprom, maslinovim uljem te oko gnijezda uvijte tanke fete dimljenog lososa.
  3. Dodajte rolani maslac na vrh gnijezda i ukrasite mini rajčicom i kaparima.
  4. Poslužite uz svježe pečeni toast.

Izvor Slobodan Ponjan Pavor

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.