Recepti 13. listopada 2014.

Fritaja sa šparugama

Fritaja sa šparugama
gastro postao gastro.24sata.hr
Otkrijte tajnu istarske brzinske ukusne fritaje sa šparogama

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 118

Potrebno vam je

  • 1 vezica šparoge, divlje
  • 6 kom jaje kokošje
  • 2 kom mladi luk
  • 4 kriška panceta
  • ulje maslinovo
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Odlomite vrhove šparoga. Lomite dok je stabljika mekana, tvrđi dio bacite.
  2. Šparoge popržite na maslinovom ulju i isjeckanom mladom luku te podlijevajte vodom, ako je potrebno, dok šparoge ne omekšaju.
  3. Dodajte pancetu ili pršut.
  4. Jaja umutite i dodajte sol i papar te ih ulijte u tavu sa šparogama.
  5. Miješajte dok fritaja ne bude gotova. Dobar tek!
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.