gastro postao
Frittata je kombinacija omleta i quichea, a možete je puniti povrćem, mesom ili tjesteninom
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 244
Potrebno vam je
- 1 vezica špinat
- 100 g šunka, mršava
- 6 kom jaje kokošje
- vrhnje za kuhanje
- 0.33 šalica parmezan
- 2 režanj češnjak
- 250 g rajčice, cherry
- sol
- papar
Priprema
- Ugrijte pećnicu na temperaturu od 190 stupnjeva Celzijusa. Namastite lim za pečenje pa ga obložite papirom za pečenje.
- Pola špinata stavite u lim. Pospite s pola šunke pa ponovite postupak.
- Istucite jaja, vrhnje, sir i češnjak. Začinite solju i paprom.
- Prelijte preko špinata i šunke u limu te, a preko stavite rajčice prerezane na polovice.
- Pecite u trajanju od 35 do 40 minuta i poslužite.
Izvor Skuhatćute