gastro postao
Maštovita proljetna kombinacija okusa jednostavna za pripremu
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 325
Potrebno vam je
- 500 g šparoge, vrtne
- 300 g šparoge, divlje
- 200 g losos
- 150 g mascarpone
- 1 kom limun
- ulje maslinovo
- sol
- papar
- mladi luk
Priprema
- U posebnoj vodi skuhajte uzgojene šparoge, polovicu smiksajte u pire pa vratite u lonac u kojem ste ih kuhali. Ostale usitnite.
- Dvije šparoge usitnite zajedno s lososom te ih kratko popržite na maslinovu ulju i dodajte u juhu. Začinite po želji. Gorčinu i svježinu juhe možete kontrolirati uz dodatak šećera i limunova soka.
Maštovita proljetna kombinacija okusa jednostavna za pripremu
Izvor Nenad Posavec