gastro postao
Gustu i bogatu juhu poslužite kao ukusno predjelo
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 3
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 59
Potrebno vam je
- 20 g maslac, slani
- 1 kom pile (bijelo meso bez kosti)
- 150 g šampinjoni (uzgojeni)
- sol
- 0.50 l vrhnje za kuhanje
- origano
- list bosiljka
Priprema
- U loncu otopite maslac pa dodajte nasjeckanu piletinu i pirjajte dok ne dobije boju. Dodajte oprane šampinjone i posolite. Ulijte malo vode i pustite da se krčka 15-ak minuta.
- Meso i šampinjone zalijte vrhnjem za kuhanje pa začinite s malo bosiljka i origana. Pustite da prokuha pa ostavite na laganoj vatri još tri-četiri minute.
Gustu i bogatu juhu poslužite kao ukusno predjelo
Izvor Skuhatćute