Recepti 25. lipnja 2018.

Kremasta kajgana svestrane Chrissy Teigen

foto: @chrissyteigen, Instagram
gastro postao gastro.24sata.hr
Svestrana Chrissy Teigen trenutno priprema svoju drugu kuharicu, a mi smo pronašli blog kojim je započela svoju gastro avanturu – So Delushious.

Chrissy je So Delushious pisala od 2011-2013. godine, uglavnom o svojim putovanjima i jednostavnim obiteljskim jelima.

U posljednjem je postu otkrila i svoj recept za kajganu – doručak kojeg svaki chef radi na svoj način. Mi vam prenosimo njen recept i nadamo se da će vam se svidjeti!

Sastojci:

  • 4 jaja
  • 3 žlice vrhnja
  • Sol
  • Papar
  • Maslac

 

Možda vas zanima... Nećete vjerovati koja glumica otvara restoran! Špajza

 

Chrissy ovaj recept naziva „low and slow“ jer se jaja kuhaju duže na slaboj vatri. Najprije trebate pomiješati jaja s vrhnjem, soli i paprom i dobro izraditi mutilicom. Na tavici zagrijte maslac i prelijte smjesu i miješajte. U slučaju da se jaja prebrzo zgušnjavaju, nakratko maknite s vatre i miješajte.

Poslužite uz hrskavi tost i pečenu slaninu.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.