gastro postao
Kremasta tjestenina koju možete poslužiti toplu ili hladnu
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 517
Potrebno vam je
- 300 g tjestenina s jajima
- 2 šalica rajčice, cherry
- 0.33 šalica list bosiljka
- 2 žlica aceto balsamico
- 2 mala žlica kapari
- 1 mala žlica senf
- 0.50 mala žlica češnjak
- 0.50 mala žlica sol
- 0.25 mala žlica papar
- 4 žlica ulje maslinovo
- 120 g feta sir
Priprema
- Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite pa promiješajte s rajčicama i bosiljkom u velikoj posudi.
- Pomiješajte ocat, kapare, senf, češnjak, sol, papar i ulje te dobro izmiješajte. Prelijte preko tjestenine i pomiješajte tako da umak obloži tjesteninu.
- Pospite natrganim sirom i poslužite. Tjesteninu prije posluživanja možete ohladiti pola sata u hladnjaku.
Izvor Skuhatćute