Recepti 03. listopada 2014.

Kremasta tjestenina s rajčicama i fetom

gastro postao gastro.24sata.hr
Kremasta tjestenina koju možete poslužiti toplu ili hladnu

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 517

Potrebno vam je

  • 300 g tjestenina s jajima
  • 2 šalica rajčice, cherry
  • 0.33 šalica list bosiljka
  • 2 žlica aceto balsamico
  • 2 mala žlica kapari
  • 1 mala žlica senf
  • 0.50 mala žlica češnjak
  • 0.50 mala žlica sol
  • 0.25 mala žlica papar
  • 4 žlica ulje maslinovo
  • 120 g feta sir

Priprema

  1. Skuhajte tjesteninu prema uputama na pakiranju. Ocijedite pa promiješajte s rajčicama i bosiljkom u velikoj posudi.
  2. Pomiješajte ocat, kapare, senf, češnjak, sol, papar i ulje te dobro izmiješajte. Prelijte preko tjestenine i pomiješajte tako da umak obloži tjesteninu.
  3. Pospite natrganim sirom i poslužite. Tjesteninu prije posluživanja možete ohladiti pola sata u hladnjaku.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.