Recepti 17. rujna 2016.

Savršen prilog: Ljuti umak od rajčica

Umak
Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Ljuti umak od rajčica obično se poslužuje uz meksička jela, ali svidjet će vam se i uz meso s roštilja

Vrijeme pripreme: do 90 min

Broj porcija: 6

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 54

Potrebno vam je

  • 125 ml ulje maslinovo
  • 10 režanj češnjak
  • 700 g rajčica, crvena
  • 2 mala žlica sol
  • 3 kom čili papričica

Priprema

  1. Ugrijte ulje u tavi pa dodajte nasjeckanu, oguljenu rajčicu, cijele češnjeve češnjaka i ljute papričice.
  2. Posolite i ostavite da se kuha sat vremena. Ispasirajte i poslužite.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.