Recepti 13. listopada 2014.

Marinirani inćuni

Marinirani inćuni
gastro postao gastro.24sata.hr
Jednostavno predjelo kojem je teško odoljeti

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 78

Potrebno vam je

  • 350 g inćun
  • 3 režanj češnjak
  • 1 kom limunov sok
  • 1 vezica peršin, list
  • ekstra djevičansko maslinovo ulje
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Od limunovog soka, češnjaka, maslinova ulja, soli i papra napravite marinadu. Ukus dotjerajte po želji.
  2. U marinadu umiješajte očišćene filete inćuna i ostavite u hladnjaku da se mariniraju barem 2h. Poslužite uz prepečeni kruh i kriške limuna.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.