Savršen roštilj Majoneza u marinadi za meso? Ovaj slasni trik koristit ćete za svaki budući odr… Iako većina nas ovaj sastojak koristi kao umak, uz pomoć majoneze vaša će piletina s roštilja postati kremasta, pikantn… Recepti
dvije verzije Guštaj u pečenim rebarcima koja se tope u ustima U pećnici pripremi sočna rebarca koja će se topiti u tvojim ustima... Recepti
CHILL&GRILL 2021 Mariniranje: Vodimo te do najsočnijeg komada mesa Proljetni dani znače samo jedno; otvaranje sezone roštilja! A kako bi tvoji specijaliteti s roštilja bili još ukusniji,… Špajza
BBQ pileći ražnjići u pi… Tortilja s ražnjićima postat će tvoj ljetni favorit, evo i recepta! Tortilja s ražnjićima predstavlja ljetnu rapsodiju okusa, naročito kad znamo da je meso marinirano u pivu Recepti
Zvijezda kuhinje Evo kako možeš prepoznati je li češnjak previše stajao Jedna od najčešće korištenih namirnica u kuhinji zasigurno je češnjak. Stoga, bitno je da možeš prepoznati, prije koriš… Špajza
Chill&Grill 2020 Ove marinade moraš isprobati tijekom sezone grilanja Vjerujemo da ste proteklog vikenda izvadili i očistili svoj roštilj. Nakon tog početnog koraka više nema opravdanja za … Špajza
OVAKO SE TO RADI Otkoštavanje piletine u nekoliko jednostavnih koraka Odstranjivanje kostiju iz pileta zna biti vrlo komplicirano, ali ako se usvoji pravilna tehnika, ovaj postupak više ti … Recepti
Kakav spoj! Roštilj i pivo se vole: Recept za marinadu od tamnog piva Iako je sezona roštilja već počela, nikad nije kasno za otkrivanje i isprobavanje novih gurmanskih ideja. Recepti
KLJUČ SOČNOSTI Savršeno za marinadu: Znate li koje pivo ide uz koje meso? Hrvati i pivo odavno su nerazdvojiva kombinacija, a kako se bliži ljeto, svaka prilika za ''jednu hladnu'' i više je ne… Instant articles
brzinski ručak Gotovo za tren oka: Losos u slasnoj marinadi Ovoj kombinaciji okusa teško ćete odoljeti! Recepti
ideje Što je meso bez marinade? Imamo 2 recepta za vas Budite kreativni prilikom osmišljavanja marinada kako biste blag okus piletine učinili zanimljivim i novim. Špajza
pripremite svoj roštilj.… Uspješna sezona roštiljanja uz Podravku Dolazak lijepog i sunčanog vremena idealan je za obiteljska i prijateljska druženja na otvorenom uz roštilj. Dobra hran… Špajza
Obavezno gradivo Pet marinada za roštilj koje trebaš isprobati Meso i povrće s roštilja uvijek ima posebnu aromu i slatkoću. A kada uz aromu dima dodate i odličnu marinadu, dobijete … Špajza
chillajte & grillajte Chill&Grill tajne: Mariniranjem do izvanrednog okusa Možete kombinirati mnoštvo namirnica, ovisno o vlastitim preferencijama i stanju u smočnici. Već će citrusi i malo češn… Špajza
meseko! Kako napraviti savršeno mekanu junetinu? Ponekad se može činiti da je junetinu izuzetno teško pripremiti bez da postane tvrda i žilava, no sam zadatak postaje v… Špajza
Vikendom uživamo! Nedjeljom: Svinjski medaljoni omotani slaninom Mirisan i zasitan ručak na divan će način začiniti baš svaki vikend. Lungić omotajte u slaninu, dodajte omiljene začine… Recepti
Domaće je najslađe Čarolija Mediterana u specijalitetima od inćuna Punoćom okusa te mirisom mora i algi, inćun se ističe upravo u ljetnim mjesecima, kada se i najčešće lovi mrežama pliva… Špajza
živjeli i dobar tek! Sedam sjajnih svjetskih jela s pivom S pivom se može marinirati, kuhati, pržiti, a umaci od piva savršeno pristaju mesu Recepti