Native sadržaj Jesi li tim meso ili tim riba? 09. srpnja 2024.

SAVRŠEN PRILOG Što poslužiti uz roštilj i kako odabrati marinadu

foto: missMIND

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Koliko god kvalitetan komad mesa ili riba za roštilj bila, uvijek će biti još ukusnija uz pravi odabir marinade i priloga.

Meso ili riba su apsolutno glavna uloga na roštilju, no svaka zvijezda treba i jednako dobru prateću ulogu - u našem slučaju prilog i marinadu. Sandra Rončević i Tanja Pastuović Klaić odmjerile su svoje gastro talente u prvom ikad Grill duelu, a usput su nas i naučile pokoji trik kako pripremiti najbolju marinadu, ali i što odabrati za prilog. 

Sve što im je potrebno pronašle su u šarolikoj MEGGLE ponudi - od aromatiziranog maslaca sa začinskim biljem i hrskave focaccie do mini mozzarella koje su osvježile salatu s kus-kusom. Recepte za njihove grill delicije pronađi u nastavku, a u videu potraži najbolje savjete za marinadu i odabir priloga. 

Možda vas zanima... Tuna je najbolja na roštilju, a Sandra Rončević zna sve tajne pripreme Native sadržaj Možda vas zanima... Marinirani lungić sa salatom od kus-kusa, tko bi mu odolio? Native sadržaj
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.