Native sadržaj Jesi li tim meso ili tim riba? 09. srpnja 2024.

Tajna savršene marinade za roštilj je...

foto: missMIND

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Koliko god kvalitetan komad mesa ili riba za roštilj bila, uvijek će biti još ukusnija uz pravi odabir marinade i priloga.

Organiziraš roštilj i tražiš savršenu formulu za najukusnije meso i ribu, no ne znaš kako odabrati odgovarajuću marinadu ili ti glavobolju zadaju prilozi? Odlično, onda se ne moraš više brinuti. Naši Gastrolovci Vedran Bošković i Mile Butorac otkrit će ti male tajne za pripremu savršenog roštilja, bilo da si tim riba ili tim meso. 

Od ulja i BBQ umaka za marinadu do konzerviranog povrća za salatu te ketchupa i majoneze, Zvijezda ima spremno sve što ti treba. Kako iskoristiti ove omiljene Zvijezda proizvode, ali i još jedan koristan trik otkrit će ti Vedran i Mile u videu u nastavku. Svakako isprobaj i njihove recepte za butterfly skušu i najbolje pileće ražnjiće.

Možda vas zanima... Marinirana BBQ skuša kao zvijezda roštilja Native sadržaj Možda vas zanima... Najsočniji pileći ražnjići s roštilja, moraš ih probati Native sadržaj
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.