gastro postao
Dok sezona nektarini još traje predlažemo vam da ih iskoristite za ovaj jednostavan i zgodan recept u kojem ćete sigurno uživati.
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 453
Potrebno vam je
- 150 g mascarpone
- 100 g skuta
- 20 g šećer, smeđi (djelomično rafin.)
- 0.03 g maraschino, trešnje
- zvjezdasti anis
- 6 kom nektarina
Priprema
- Nektarine oprati, prepoloviti maknuti košticu.
- Odvojeno mascarpone i skutu pomiješati s likerom i agavinim sirupom.
- Napuniti nektarine, posipati sa sjemenkama u zagrijanoj pećnici i peći na 170 Celzijevih stupnjeva 15tak minuta.
Dok sezona nektarini još traje predlažemo vam da ih iskoristite za ovaj jednostavan i zgodan recept u kojem ćete sigurno uživati.