gastro postao
Odličan njemački recept za popularnu tjesteninu
Vrijeme pripreme: do 90 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 5
Tijesto
- 6 kom jaje kokošje
- 3 šalica pšenično brašno, bijelo
- 0.50 šalica voda
Nadjev
- 1 šalica ricotta
- 1 kom jaje kokošje
- sol
- svježe mljeveni papar
Priprema
- Dobro zamijesite tijesto, stavite u plastičnu foliju i ostavite pola sata da odstoji.
- Izmiješajte sastojke za nadjev i ostavite u hladnjaku da se ohladi.
- Razvaljajte tijesto, premažite ga razmučenim jajetom te stavite po žlicu nadjeva na tijesto. Izrežite jastučiće i pritisnite rubove da se dobro zatvore.
- Kuhajte raviole 10-15 minuta.
Odličan njemački recept za popularnu tjesteninu
Izvor Skuhatćute