Recepti Salata 30. srpnja 2024.

Otkrij zašto je TikTok poludio za ovom salatom!

Otkrij zašto je TikTok poludio za ovom salatom
foto: Canva
Osvježavajuća, hrskava i nevjerojatno ukusna, Frito salata s kukuruzom postala je viralni gastro hit, a mi ti donosimo recept i metodu pripreme

Ako si bio na TikToku u posljednje vrijeme, vjerojatno si naišao na viralnu Frito salatu s kukuruzom koju svi prave. Postala je jedno od najpopularnijih jela ovog ljeta jer je jednostavna, jeftina i apsolutno ukusna! Kreatorica sadržaja Nina Renee s profila @stylebyninareneee jedna je od mnogih koji dijele ovaj viralni recept.

U svom videu, ona dodaje nasjeckanu crvenu papriku, obilno korijandera, pola šalice majoneze s avokadovim uljem, dvije šalice ribanog sira, jednu konzervu ocijeđenog kukuruza, papar i vrećicu Chili Cheese Fritos čipsa. Zatim sve to promiješa i dodaje nekoliko kapi limete dok miješa i drobi čips.

@stylebyninareneee The flavor in this is so good! viral frito corn salad! The perfect summer snack for boating, parties and by the pool! #recipe #fritocornsalad #boatsnacks #partysnack @CourtneyCahoon @Abby Baffoe #summersnack ♬ original sound - Nina Renee

Nina ne daje detaljan recept, ali drugi korisnici TikToka tvrde da koriste majonezu, kiselo vrhnje, taco začin, luk, razne vrste paprika, zelene čili papričice, različite vrste sira, crni grah, jalapeño papričice, limunov sok, sok od limete, korijander i još mnogo toga.

Napravi svoju verziju

Jedine konstante u ovom receptu su ocijeđeni konzervirani kukuruz i Fritos čips, ali čak i te sastojke možeš mijenjati. Možeš birati različite okuse čipsa kako bi dodao malo ljutine salati.

Ako si vegan, zamijeni majonezu avokado majonezom i izostavi sir. Ljepota ovog recepta je u njegovoj fleksibilnosti – možeš ga prilagoditi svom ukusu. Uživaj u pripremi i konzumaciji ove ukusne salate!

Isprobaj i ove TikTok recepte!

Jabuke u lisnatom tiejstu Možda vas zanima... Za odličan desert s TikToka potrebna su samo 3 sastojka Špajza Guljenje jaja Možda vas zanima... Trikovi s jajima koje smo pronašli na TikToku Špajza banana kava Možda vas zanima... HIT NA TIKTOKU: Što kažeš na banana kavu? Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.