Recepti 13. listopada 2014.

Pačja prsa na breskvama

gastro postao gastro.24sata.hr
Naizgled nespojivom kominacijom začinite dan i pokažite kreativnost u kuhanju

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 417

Potrebno vam je

  • 4 kom pačja prsa
  • 100 g maslac, slani
  • 200 g breskva
  • 0.50 dl aceto balsamico
  • 1 grančica ružmarin

Priprema

  1. Pačja prsa posolite, popaprite i zarumenite na maslacu. Pazite da ih ne prepečete.
  2. Na maslacu popržite breskve (iz kompota) narezane na malo veće kocke, dodajte sok iz kompota, pustite da se umak zgusne, dodajte aceto balsamico, ružmarin, sve začinite solju i paprom i poslužite.

Izvor "Uskrsna kuharica", Večernji list

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.