gastro postao
                                            
                                        
                                    Pecivo zamijenite palentom i uživajte u nesvakidašnjem burgeru
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 401
Potrebno vam je
- 400 g kukuruzno brašno ili krupica
 - 1 l voda
 - 2 kom tikvice, zelene
 - 8 kriška panceta
 - 2 kom rajčica, crvena
 - 4 filet teletina, mršava
 - 50 ml ulje maslinovo
 - sol
 - papar
 
Priprema
- Teletinu marinirajte u maslinovom ulju s malo soli i papara (po želji dodajte čilija u prahu).
 - U vodu dodajte sol i malo maslinova ulja, pustite da proključa pa uz stalno miješanje postepeno dodajte palentu, smanjite vatru i kuhajte uz stalno miješanje još 10 min.
 - Smjesu izlijte u plitku posudu, izravnajte i pustite da se ohladi. Pomoću kalupa izrežite krugove i ispecite ih na grill tavi na malo maslinova ulja.
 - Tikvice narežite na deblje kolutove pa ih prepecite na suhoj grill tavi.
 - Pancetu prepržite na tavi dok ne postane hrskava, izvadite i ostavite sa strane.
 - Na istoj masnoći prepržite teletinu.
 - Rajčice narežite na kolutove. Redoslijedom kao na slici složite sastojke
 
Pecivo zamijenite palentom i uživajte u nesvakidašnjem burgeru