Recepti 13. listopada 2014.

Pečeni brancin s povrćem

Pečeni brancin s povrćem
gastro postao gastro.24sata.hr
Okusite gastronomski užitak uz jednostavnu pripremu i jedostavne sastojke

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 735

Potrebno vam je

  • 1500 g brancin
  • 300 g krumpir, mladi
  • 250 g mrkva, crvena
  • 300 g crvena paprika
  • 150 g špinat
  • 150 g luk ,crveni
  • ulje suncokretovo
  • sol
  • limun
  • ružmarin
  • majčina dušica
  • 1 vezica peršin, korijen s lišćem
  • 150 g maslac, neslani
  • 0.50 kom patlidžan
  • 100 g cherry rajčice

Priprema

  1. Očistite ribu pa je operite i posolite.
  2. U utrobu stavite malo ružmarina, majčine dušice i peršina.
  3. Složite brancinu u posudu za pečenje koju ste namastili maslacem, okolo poredajte kriške limuna tet preostale sastojke.
  4. Pecite 30 - 40 minuta na 180 stupnjeva.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.