Recepti 03. listopada 2014.

Pečeni krumpiri sa začinskom solju

gastro postao gastro.24sata.hr
Krumpiriće možete jesti same, a možete ih i poslužiti kao prilog

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 153

Potrebno vam je

  • 2 g sol
  • 0.25 žlica svježe mljeveni papar
  • 0.25 žlica svježi timijan
  • 0.25 žlica ružmarin
  • 700 g krumpir, zreli
  • 0.25 žlica ekstra djevičansko maslinovo ulje

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 205°c. U posudi izmiješajte sol, papar, timijan i ružmarin.
  2. Poslažite krumpire u posudu s uljem i pospite mješavinom začinske soli. Pecite ih oko 25-30 minuta dok izvana ne poprime zlatnu boju.

Krumpiriće možete jesti same, a možete ih i poslužiti kao prilog

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.