gastro postao
Dvije ljute papričice i svinjske kobasice zaslužni su za intrigantnu pikantnost ove pizze
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 1520
Potrebno vam je
- 170 g kobasice svinjske
- 4 kriška slanina suha (prerašt. mršava)
- 8 kom jaje kokošje
- 400 g tijesto za pizzu
- 1 šalica gouda punomasni
- 1 kom luk ,crveni
- peršin, list
- sol
- papar
- 2 kom čili papričica
Priprema
- U tavi pirjajte kobasicu, narezanu slaninu i narezani luk od 10 do 15 minuta. Izvadite iz tave i stavite sa strane.
- Na masnoću u tavi dodajte istučena jaja, peršin i začine pa pecite uz miješanje od dvije do tri minute.
- Razvucite tijesto za pizzu, nadjenite ga s pola količine sira te pecite na 200°C pet minuta, dok se sir ne otopi. Izvadite iz pećnice, nadjenite jajima, kobasicom, ljutim papričicama i lukom te slaninom i ostatkom sira. Pecite još desetak minuta.