Recepti 07. listopada 2014.

Pileća krilca u pivskoj marinadi

gastro postao gastro.24sata.hr
Griskajte pileća krilca u omiljenom umaku od jogurta i začina

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 634

Marinada

  • 340 ml pivo
  • 15 g senf
  • 2 g cajenski papar
  • 1 žličica češnjak u prahu
  • 30 g šećer, kristal
  • 30 g worchester umak

Ostalo

  • 1000 g pileća krilca
  • 0.25 šalica jogurt (3.2% masti)
  • 15 g začinsko bilje
  • 5 g kurkuma

Priprema

  1. Pomiješajte sve sastojke za marinadu i njome polijte prepolovljena krilca. Pokrijte posudu i ostavite da se krilca mariniraju u hladnjaku sat ili dulje.
  2. Pečete li ih na roštilju, nauljite rešetke i pecite ih po 20 minuta sa svake strane ili krilca ispecite u grill tavi dok ne poprime željenu boju.

Griskajte pileća krilca u omiljenom umaku od jogurta i začina

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.